Telefon: 20/334-9738, E-mail: kisber@neviano.hu, üzlet: 8060 Mór, Dózsa Gy. u. 18.

 

Hírek2016. június 09.

Az Antutu, a legnépszerubb benchmark program letaszította a nagy neveket a dobogóról. Friss tesztrol van szó: a májusi méréseik szerint a világ leggyorsabb mobilja egy kínai mobil, a vivo Xplay5 Elite. Második helyen végzett a kínai LeEco Max 2, harmadikon a kínai Lenovo ZUK Z2 Pro, negyediken a kínai Xiaomi Mi 5. Ennyit a gyenge minoségu kínai telefonokról. Ötödik a Samsung Galaxy S7 Edge, és a hatodik-hetedik helyet bírta megszerezni az iPhone a 6S és a 6SE modellekkel.
az Antutu: a legnépszerubb benchmark program letaszította a nagy neveket a dobogóról. Friss tesztrol van szó: a májusi méréseik szerint a világ leggyorsabb mobilja egy kínai mobil, a vivo Xplay5 Elite. Második helyen végzett a kínai LeEco Max 2, harmadikon a kínai Lenovo ZUK Z2 Pro, negyediken a kínai Xiaomi Mi 5. Ennyit a gyenge minoségu kínai telefonokról. Ötödik a Samsung Galaxy S7 Edge, és a hatodik-hetedik helyet bírta megszerezni az iPhone a 6S és a 6SE modellekkel.

2016. június 07.

A Viber chat alkalmazás asztali és mobilos verziója is egy rakás új funkcióval bovült. Jelenleg is folyik a VoIP alapú chat alkalmazások öldöklo küzdelme a felhasználókért, mely harcban a WhatsApp, a Facebook Messenger, illetve a Viber jeleskedik elsosorban. Utóbbiról sokáig azt lehetett hallani, hogy a régiónk egyik legkedveltebb ilyen jellegu alkalmazása, de a SimilarWeb legutóbbi adatai szerint ez nem feltétlenül van így, ennek ellenére a Viber mindent megtesz, hogy az összes platformon a leheto legtöbbet nyújtsa.

2012. szeptember 25.

Aki Acer számítógépet szeretne venni, annak egy jó hír: az idén október 1. és jövő január 31. között Windows7-tel (W7 HBasic vagy W7 HPremium) vásárolt Acer számítógépek Windows 8-ra történő átállásának költségeit (ami egyébként kb. 4-5 ezer forint lesz) a cég magára vállalja. Magyarul: ebben az időszakban Win7-tel vásárolt Acer gépekre ingyenes a Win8.

2012. augusztus 23.

A Microsoft lecserélte a logoját, ami azt jelzi, hogy új korszak kezdődik a cég életében... Állítólag ingyen volt.
Íme:

microsoft
2012. augusztus 19.

Hír az Indexről:
Az asztali PC-nek befellegzett
Néhány éve már ez a tendencia, valóban észrevehető, hogy az emberek inkább a mobil eszközök (notebook, netbook, tablet) irányában mozdulnak el. Ha szervízes szemmel nézem a dolgokat, akkor a véleményem a következő: amit a cikk írója a végén említ, miszerint a mobil eszközök kevésbé bővíthetőek amellett még kevésbé is szerelhetőek. Nagy előnye az asztali PC-knek, hogy ha egy alkatrész tönkremegy benne, viszonylag olcsón és könnyen cserélhető. Míg a notebook-ról, tabletről ugyanez nem mondható el. Úgyhogy akinek nem fontos a mobilitás, az tartson ki az asztali PC mellett. : ) Mindemellett nehezen tudnám elképzelni, hogy a közeljövőben kis hazánkban minden iskola és kisebb cégek áttérjenek notebook-ra vagy tabletre. : ) Már csak a pénz miatt sem. : )


2012.augusztus 16.

Mindenki számára elérhető a Windows 8 végleges verziója, ami 3 hónapig ingyenes használható, utána viszont telepítőkulcs szükséges hozzá, amit meg lehet vásárolni. Ha mégsem akarjuk megvenni akkor meg kell barátkoznunk a fekete háttérel, és azzal, hogy a gép óránként kikapcsol. : )
A végleges Windows 8 letölthető innen: Windows 8


2012. július 19.


A Microsoft bejelentése szerint idén október 26-án jelenik meg a Windows 8.
A Microsoft el szeretné kerülni azt az "égést", hogy kevesen váltanak az új operációs rendszerükre, és még mindig többen használják a több mint 10 éves Windows XP-t, mint az újabb verziókat. Ezért aztán viszonylag olcsón, 40 dollárért (kb. 10.000 Ft) lehet Windows 8-ra frissíteni XP-ről, Vistáról, 7-ről. Ahhoz képest, hogy Jelenleg egy Windows 7 OEM verzió 30.000 Ft-os bruttó kisker áron kapható, jó árnak mondható a 10.000 Ft. Így valószínűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy az új rendszer elterjedjen, és végre többen használják, mint a Windows XP-t. Az persze más kérdés, hogy sok olyan számítógép van, amit hiába is szeretnének XP-ről 8-ra frissíteni, mert nem megfelelő a számítógép kapacitása hozzá.
Tulajdonos: Neviano Info Kft. 8060 Mór, Dózsa Gy. u. 18.